EGYPTIAN MAGIC Luontaisterveys -lehdessä
EGYPTIAN MAGIC Luontaisterveys -lehdessä

EGYPTIAN MAGIC -hoitovoide.

UUTUUS MAAILMALTAEGYPTIAN MAGIC!

Myynnissämme on vuodesta 1991 valmistettua EGYPTIAN MAGIC -voidetta. EGYPTIAN MAGIC on maailmalla suosittu hittituote, jota ensimmäistä kertaa saa nyt myös Suomesta. Alkuperäinen resepti on tehnyt tuotteesta todellisen hittituotteen ja tuote on mm. useiden HOLLYWOOD tähtien (mm. Madonna, Kate Hudson, Karolina Kurkova, Eva Mendes) yksi suosituista tuotteista. EGYPTIAN MAGIC on todellinen lähes kaikkeen käyttöön sopiva ihovoide ”all purpose skin cream”.

Käyttökohteina mm. yövoide, huulivoide, parranajon jälkeen, ihorikkoihin tai tuomaan hehkua kasvoihin. EGYPTIAN MAGIC -voidetta on erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta todella laajalti käytetty myös jopa lääkäreiden ja terveydenhuollon ammattilasten suosittelemana ihovoiteena. Lääkärit, terveydenhoidon ammattilaiset sekä potilaat ovat raportoineet tuotteen saaneen aikaan huomattavia hoitavia vaikutuksia mm. ihon rauhoittumisessa, arpien, palovammojen, raskausarpien hoidossa ja hyönteistenpuremien hoidossa, ihon ongelmatilanteissa sekä jopa ihosairauksissa kuten ihottumat ja psoriasis.

EGYPTIAN MAGIC -voiteen valmistusaineet ovat täysin luontaisia, eikä tuote sisällä lisättyä vettä tai mitään synteettisiä aineita tai lisäaineita.

”MADONNA WON’T LEAVE HOME WITHOUT IT.” – Daily Candy Magazine

Maahantuoja vuodesta 2011 lähtien:
G-Klassik Oy