Lue allaoleva COVID-19 TIEDOTE ennen tilauksesi tekemistä. Kiitos!

Turvallisuutesi on meille tärkeää ja toimimme erityisiä varotoimia noudattaen koronaviruksen COVID-19 aiheuttaman tilanteen vuoksi. Emme työskentele sairaana tai toipilaana ja tilauksia käsittelee erillisessä tilassa ainoastaan yksi henkilö, joka on vapaaehtoisesti rajoittanut omia kontaktejaan varmistaaksemme viruksen leviämisen estämisen osaltamme.

Kiinnitämme erityistä huolellisuutta hygieniaan ja tilaustasi käsittelevä henkilö pesee sekä desinfioi kätensä huolellisesti, desinfioi pinnat ja käyttää tarvittavia suojavarusteita käsitellessään tilaustasi. Myymämme tuotteet tulevat ainoastaan luotetuilta tavarantoimittajilta, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan vastaavia tiukan hygienian ohjeita.

Mikäli olet karanteenissa, on tärkeää ilmoittaa tilanteen kestosta tilauksen kohdassa lisätietoja, jotta voimme huomioida asian. Normaali Postin säilytysaika on vain 7 vrk, eikä pakettia kannata toimittaa Postiin em. tapauksissa liian aikaisin, jotta vältytään lisätoimilta ja -kustannuksilta kuten Postin lisäsäilytysajan maksulliselta tilaukselta.

Mikäli olet valinnut toimitustavaksi pakettiautomaatti/smartpost pyrimme valitsemaan noutopaikaksi ensisijaisesti pakettiautomaatin, jonka käsittely on mahdollisimman helppoa ja turvallista. Olisi hyvä, että asiakas itse pyrkisi myös varmistamaan parhaan mahdollisen noutopaikan ja toisi sen esille tilauksen kohdassa lisätietoja.

Emme voi vastata Postin toimista ja Posti saattaa edelleenohjata tilauksesi toiseen Postin toimipisteeseen, mikäli valittu pakettiautomaatti tai postitoimipaikka on ruuhkautunut. Tällä hetkellä kaikki toimitukset ovat äärirajoilla ja Posti ohjaa lähetyksiä jatkuvasti muualle kuin mihin lähettäjä on paketin osoittanut.

Voit mahdollisesti tilata Postilta paketin uudelleenohjauksen tai tilata paketille maksullisen kotiinkuljetuksen, jossa Posti voi tuoda paketin ovesi taakse ilman lähikontaktia, josta asiasta on hyvä informoida erikseen vielä jakajaa esim. laittamalla lapun asunnon oveen, postilaatikkoon tms.

Verkkokauppamme palvelee normaalisti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin ratkaistaan yhdessä mahdolliset kysymykset ja toimitukseen liittyvät asiat toivomallasi tavalla aina kun se on mahdollista.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Tervetuloa turvallisille ostoksille :)

G-Klassik Oy
Verkkokauppa
info(ät)g-klassik.fi
Puhelut ja tekstiviestit: 050 534 0799